Hæklet sjal i bomuldsgarn

Hæklet sjal i bomuldsgarn

Hæklet sjal i bomuldsgarn

Sommeren går på hæld, selvom jeg forsøger at ignorere det. Jeg fortsætter med shorts og bare tæer så længe som muligt, men jeg kan jo godt forberede mig lidt på den kommende kølighed alligevel. Derfor har jeg hæklet dette sjal i bomuldsgarn i fri hånd. Jeg måtte pille starten op et par gange, før den blev, som jeg ville have den. Desværre fik jeg  ikke lige skrevet opskriften ned undervejs, så den må du få en anden gang 😉

Sjalet er hæklet med hæklepind nr 3 af stangmasker med rækker af huller lagt ind. Derefter har jeg forsynet det med tungekanter af stangmasker og kædemasker. Det er hæklet i Twirls fra Cotton Kings. Garnet leveres i nøgler a 200 g, og som du kan se, så skifter garnet gradvist farve. Det består af 4 uspundne tråde, så jeg var ærlig talt lidt spændt på, om det ville være bavlet at hækle med, men det gik overraskende nemt. Jeg har brugt lige knap 200 g garn til sjalet.

Hæklet sjal i blå nuancer

Hæklet sjal i blå nuancer                     

Hæklet sjal og garn

Hæklet sjal og garn

 

Måske har du også lyst til at læse med her

Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *