Bag om Fru Christensen

Allerførst skal du have tak, fordi du læser med.

Mit navn er Lene Christensen, og jeg blogger, fordi det er sjovt. På den måde får jeg nemlig dobbelt fornøjelse af nogle af de ting, som jeg foretager mig, og som jeg i forvejen hygger mig med.

Mit håb er, at du også får en god oplevelse af at læse mine skriblerier. At du giver dig selv tid til at læne dig tilbage og bare hygge dig. Hvis du så også bliver inspireret til at gå i køkkenet eller haven eller måske gribe strikketøj eller hæklenål, så er det da bare dejligt – men lad nu være med at gokke dig selv i nødden med de ting, som du ikke får gjort. Faktisk er min pointe med at blogge netop at nyde det, som jeg får gjort, i stedet for at ærgre mig over alt det, som jeg ikke får lavet.

I øvrigt er jeg født i 1961, dvs i sidste årtusinde, jeg er gift og mor til to voksne mænd. Derudover har jeg fået den kæmpe glæde at være blevet farmor til to små dejlige unger: En dreng og en pige – det er virkeligt forunderligt.

Jeg er sygeplejerske af uddannelse men har de sidste mange år arbejdet med sundhedsIT. Derudover har jeg brugt rigtig meget tid på cykling på landevejene og på at være spinningsinstruktør, men de interesser har jeg nu lagt lidt på hylden for at få tid til nogle af mine andre interesser i form af have, håndarbejde og mad.

Ved mit hus er der en lille køkkenhave og diverse bærbuske. Jeg bor tæt ved skov, så jeg har hyppigt besøg af rådyr i haven med de fornøjelser og udfordringer, som det medfører. Og lur mig om jeg ikke også kommer til at skrive lidt om det.

Siden jeg startede min blog sidste år, har det været svært for mig at nå at skrive så meget, som jeg havde planlagt – men pyt. Jeg hygger mig med det, jeg får lavet 🙂

Opdateret juli 2019

Comments are closed.